Mandagstræf

********** INVITATION ********** Lejreegnens Husflids Forening inviterer til "Mandagstræf" for dem, som har mulighed for at komme til Lejre.

Her kan vi mødes på kryds og tværs - med al vores kreativitet. Hvorfor sidde alene derhjemme og hygge med din hobby, når du kan sidde sammen med andre et par timer, hver anden mandag i lige uger.

Tag strikketøjet - eller lige hvad du har lyst til at tage med - og kom og hyg dig. Man bliver så dejlig inspireret, af at være sammen med andre kreative mennesker.

Vi starter mandag d. 20. august kl. 10 - 12.

Vi får nogle dejlige timer sammen. Vi har selv indflydelse på, hvad vi vil med Mandagstræf. Det beslutter vi løbende. Måske skal vi udvide tiden, så vi kan spise en medbragt madpakke sammen. Men al det tager vi en snak om. I allerførste omgang skal vi mødes, lære hinanden at kende, og så må vi se, hvad der kommer ud af det.

Man skal ikke være medlem af LHF for at deltage, alle er velkomne.

Første gang vil der være gratis kaffe, te og hjemmebagt kage.

Helga har allerede pakket strikkepinde og bomuldsgarn, fordi hun gerne vil kunne strikke karklude. Marianne overvejer, at tage sit løbbindings grej med og starte op på en lille krukke. Men måske bliver det båndvæven i stedet for. For her kan man jo gøre lige hvad man har lyst til.

Håber at se dig….. det kunne være så hyggeligt….og vi er jo alle nye den dag…

Så kom og sæt dit praj på Mandagstræf.

Mange hilsener fra Marianne og Helga fra LHF's Aftenskole

Adressen er:
Allerslev Skole
Lejrevej 15, Allerslev
4320 Lejre

 

KONTAKT


Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Telefon: 26 24 07 80

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.

Medlem af Fora