LHF Nyhedsbrev april 2019

Kreativ Sommerdaghøjskole og nye kurser

Vi håber at det skønne forårsvejr bliver nydt rundt omkring. Vi er i forårshumør - og kan med stolthed meddele, at LHF for første gang tilbyder en Kreativ Sommerdaghøjskole 3 dage - 3 spor. Dette vil foregå i Osted Kulturhus i dagene 24., 25. og 26. juni 2019. De 3 spor bliver Akrylmaling, Hvem sagde broderi? og Knipling. Læs gerne mere på vedhæftede pdf-fil.

Alle vore kurser er ved at være slut for denne sæson. Udover sommerdag- højskolen har vi derudover 2 tilmeldingsklare kurser på vores hjemmeside: www.lhf.husflid.dk. Det ene er et 2-dages pileflet kursus til oktober, og det andet er et 2-dages løbbinding kursus til marts 2020.

Derudover har vi et planlagt foredrag omkring organdonation den 8. oktober 2019. Dette vender vi tilbage til.

Nu er det snart et halvt år siden, at vi afholdte vores vellykkede 85-års jubilæum på Trudsholm Gods. Men men men - nu skal resten af lejen betales - med en forårsrengøring på Godset. Dette bliver mandag den 15. april fra kl. 9.30 - ? Vi tager meget gerne imod hjælp til dette. Så hvis du er frisk på at hjælpe med denne opgave, må du meget gerne svare på denne mail eller ringe/sende SMS til Helga på mobilnr. 24 26 14 99, så vil du høre nærmere fra os.

Vi har netop afholdt generalforsamling i Lejreegnens Husflids Forening. Referatet herfra vil snarest blive lagt ud på hjemmesiden. Den nye bestyrelses er a'jourført på hjemmesiden.

De bedste forårshilsener fra

Bestyrelsen i LHF og Skoleleder Dorte Gjelstrup

KONTAKT


LHF's Aftenskole - Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Telefon: 26 24 07 80

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.


Medlem af Fora
;