LHF Nyhedsbrev juli 2018

Kære medlemmer, kursister og lærere

Vi udsender lige et ekstraordinært nyhedsbrev her midt i sommervarmen. Grunden til dette er, at vi har valgt at markere Lejreegnens Husflids Forenings 85-års jubilæum til november. Så vi er nødt til at være i god tid, for der skal en masse planlægning til.

Herunder det opslag vi har lavet, som meget snart ville kunne ses alle tænkelige og utænkelige steder rundt omkring i Lejre kommune og nærmeste omegn. I vedhæftede fil kan opslaget ses incl. nogle billeder fra Trudsholm Gods. Mail-systemer er meget forskellige, så selvom vi har skrevet en mail, som ser flot ud, kan det hos modtager ligne noget, der er løgn. Derfor vedhæfter vi altid en fil, som ser pæn og ordentlig ud.

LHF’s 85-års jubilæum markeres med en spændende udstilling, hvor både kursisters samt undervisers færdige og igangværende værker kan ses. Der vil være salg af færdige værker.

Udstillingen åbnes med en reception på Trudsholm Gods:

Torsdag den 8. november kl. 15-17

herefter kan værkerne ses:

Fredag den 9. november kl. 10-17
Lørdag den 10. november kl. 10-17
Søndag den 11. november kr. 10-17

Trudsholm Gods, Hvalsøvej 16, 4060 Kirke Såby, www.trudsholm.dk

Kom og se hvem vi er
Kom og få lidt godt til ganen og maven
Kom og oplev de smukke og brugbare håndværk
Kom og deltag i en sjov konkurrence med sponsorerede gevinster
Kom og oplev stemningen på Trudsholm Gods, der fremstår som ’romantisk forfald

Vi glæder os rigtig meget til at se dig, og vise hvad LHF tilbyder - der er fri entré.

Sæt allerede nu et stort X i kalenderen

Dette er, hvad vi har arrangeret i forbindelse med vores jubilæum.

HJÆLP SØGES:

Vi har i foreningen et stort stykke arbejde foran os, og vi vil meget gerne finde hjælp blandt vore medlemmer, kursister og lærere. Vi skal have lavet nogle arbejdsgrupper, så vi i fællesskab får stablet en rigtig god udstilling på benene.

Så hvis nogen vil give en hjælpende hånd i denne forbindelse, modtager vi meget gerne et tilbagesvar på nærværende mail - helga.qvistgaard@gmail.com. Af hensyn til den videre planlægning, vil vi gerne have tilmelding angående hjælp senest den 31. juli. På forhånd mange tak for hjælpen.

Vi håber, at I har haft tid til at gå på opdagelse i vores nye hjemmeside: www.lhf.husflid.dk, som er ved at være helt færdig. Der mangler stadig noget finpudsning fra Fora's side, som vil blive udbredret efter sommerferien.

Vi vil også lige meddele, at vi har fået en ekstern Facebook assistent - Marianne Goth Kristensen, som nu står for Facebook-siden. Det er 3 uger siden, at Marianne begyndte at hjælpe os, og på den tid er vores Facebook-følgere steget med over 30%. Vi har i dag 120 følgere, så stor TAK til Marianne for det.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Lejreegnens Husflids Forening og skoleleder i LHF's Aftenskole Dorte Gjelstrup

KONTAKT


Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Telefon: 26 24 07 80

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.

Medlem af Fora