LHF Nyhedsbrev juni 2019

NOMINERING TIL ÅRETS AFTENSKOLE Der er mange aftenskoler at vælge imellem, når der skal nomineres aftenskoler til prisen som årets allerbedste aftenskole. I år er det med stolthed, at Fora har Lejreegnens Husflids Forening (LHF's Aftenskole) med i puljen af driftige aftenskoler, som er nomineret i kategorien "Årets aftenskole" ved dette års prisfest Aftenskolernes Pris. LHF's Aftenskole er nomineret på denne baggrund: Lejreegnens Husflids Forening (LHF's Aftenskole) er et levende eksempel på, hvad engagement, drive, commitment og samfundsengagement i en aftenskole kan føre til. I LHF's Aftenskole mestrer de frivillighed og foreningsværdier, fremgang og nye tiltag, lokal forankring og bred tilstedeværelse i kommunen. Mange tillykke med nomineringen

Selvom det er ved at være sommerferie-tid, har vi i LHF meget travlt.

Vi er ved at lægge sidste hånd på vores kursusprogram 2019/2020, som indeholder mange kendte og en del nye og spændende kurser. Gå gerne ind allerede nu på vores hjemmeside: www.LHF.husflid.dk

Det er stor en glæde for os, og vi er meget stolte over nomineringen. Der er ialt nomineret 5 aftenskoler, og afgørelsen finder sted til kulturmødet på Mors den 22. august.

Vi kan fortælle, at vi netop har gennemført vores allerførste kreative sommerdaghøjskole. Det var en stor succes, som bør gentages. I Osted Kulturhus summede det af kreativitet i 3 dage. Vi havde de skønneste kursister, som var med til at stemningen var i top.

Roskilde Dagblad og LejreLokalavis besøgte vores sommerdaghøjskole. Roskilde Dagblad havde en meget fin artikel i torsdags avisen, og LejreLokalavis har en artikel i deres avis i næste uge.

Man kan på vores hjemmeside: www.LHF.husflid.dk se billeder fra sommerdaghøjskolen. Gå ind på "aktiviteter" og tryk derefter på "kreativ sommerdaghøjskole", så kommer billederne ned i bunden. Desværre er man nødt til at trykke på hvert billede, for at kunne se det ordentligt, men vi arbejder på, at få dette løst.

Vi udstiller rundt omkring i Lejre kommune, så borgere kan få en fornemmelse af, hvad man kan lære at lave på vore kurser. Desværre er det som oftest kun ting, der kan hænges op, som vi kan udstille.

I juli og august måned udstiller vi i underetagen på Allerslev Rådhus. Rådhuset vil være vært ved en fernisering torsdag den 4/7 kl. 16-17. I hele 3. kvartal udstiller vi i Hvalsø Ældrecenter. Her vil vi ophængenogle værker, som beboerne kan glæde sig over. Hvalsø Ældrecentervil være vært ved en fernisering onsdag den 10/7 kl. 11-12.

 

 

Billeder af bl.a. disse skønne jordbær kager, som vi forkælede vores kursister med den sidste efter- middag. De smagte rigtig godt.

KONTAKT


LHF's Aftenskole - Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Telefon: 26 24 07 80

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.


Medlem af Fora
;