LHF Nyhedsbrev juni 2019

Status på vores kreative sommerdaghøjskole i Osted Kulturhus 24-26/6

Status på vores kreative sommerdaghøjskole i Osted Kulturhus 24-26/6:

1 - Akrylmaleri med forskellige teknikker - ledige pladser

2 - Hvem sagde broderi ?? - ledige pladser

3 - Knipling - ingen pladser

4 - Stofcollage - ledige pladser

Alle 4 hold bliver oprettet og gennemført - og det er vi ret stolte over, specielt i en tid, hvor det går ned ad bakken for højskoler. Vi glæder os meget til at være sammen med alle kursister på sommer- daghøjskolen, hvor vi vil få 3 lærerige dage med kreativitet, lidt "ømme skuldre" gymnastik, et par sange og ikke mindst et hyggeligt fællesskab.

Hvis du har lyst til at deltage - men ikke lige fik dig tilmeldt, kan du nå det endnu på www.LHF.husflid.dk


Vi er i fuld gang med at arrangere og tilrettelægge den kommende sæson, og vi har allerede nu åbnet op for tilmeldinger til såvel eksisterende samt til nye kurser. Når vi udsender vores næste nyhedsbrev, har vi fået fastlagt hele programmet for den kommende sæson, og vi vil skrive lidt om alle vore tilbud. Men gå endelig på opdagelse allerede nu på vores hjemmeside: www.LHF.husflid.dk, hvor du kan tilmelde dig, hvis du vil være helt sikker på at få en plads.

 
Det bliver ikke kun nye kurser og foredrag, vi tilbyder til næste sæson. Vi har besluttet, at tilbyde en 5% bonus ordning, som vil komme til at fungere sådan:

Hvis du er kursist på et af vore kurser, og du kan få en ven/veninde/nabo eller lign. med, som ikke tidligere har været på nogle af vore kurser, kan du optjene 5% på det kursusbeløb, som din henviste ven/veninde/nabo eller lign. betaler. F.eks. hvis du henviser en til et kursus hos LHF, som koster kr. 1.200 vil du opnå 5% bonus af dette = kr. 60, når vedkommende har betalt. Disse opsparede bonus- kroner kan bruges som delbetaling på et af vore kurser. Det skal understreges, at dine bonus-kroner ikke kan udbetales.
Vores edb-system kan p.t. ikke administrere det med de optjente bonus-kroner, så derfor bliver du nødt til at skrive en mail til: helga.qvistgaard@gmail.com, hvori der står, hvem du har henvist. Så bliver det registreret på den gode gammeldags måde - i en regnskabsbog. Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Helga Qvistgaard - mobilnr. 24 26 14 99. Vi håber, at du vil "lege" med - "mange bække små gør en stor å".

 
De bedste sommerhilsener

Lejreegnens Husflids Forening

 
Bestyrelsen og skoleleder i LHF's Aftenskole Dorte Gjelstrup

KONTAKT


LHF's Aftenskole - Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Telefon: 26 24 07 80

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.


Medlem af Fora
;