Du har {{cart.length}} hold i kurven

LHF Nyhedsbrev november 2021

Så må det være tid til et nyhedsbrev. Vi har mange spændende ting på programmet - og flere kommer til i løbet af de næste måneder. For alle nedenstående kurser gælder, at der kan læses mere om dem på vores hjemmeside: www.LHF.husflid.dk, hvor man også kan tilmelde sig.

Mosaik magi - det kan du lige nå! Dette kursus afholdes i Brønshøj den kommende weekend 13.+14. november - Pris kr. 715.
Mosaik kan forvandle skrottede skåle og revnede tallerkner til nye unikke og farverige kunstværker.

Men kan du ikke den kommende weekend, har vi allerede planlagt 2 nye kurser i dette populære håndværk. Det kommer ligeledes at foregå i Brønshøj til kr. 715. Weekend 19.+20. marts samt weekend 14.+15. maj. Underviser er Birthe Hyldborg.

Julebagning - her er få ledige pladser. Klar din julebagning på den nemme, MEN hyggelige måde.
Vores lokale konditor Trine Kjær fra Kjærs Kager kommer med på nuværende tidspunkt 3 ukendte opskrifter på småkager, og hun hjælper til med småkage-bagningen.
LHF's Aftenskole indkøber alle råvarer. Bagningen foregår på Kirke Hyllinge skole den 5. december kl. 13-16. Pris kr. 85.
Børn er selvfølgelig velkommen sammen med deres voksne.

Punch Needle - Lav garnrester om til puder og meget andet. Interessen for Punch needle er ret ny. Ikke så mange kender til dette sjove og enkle håndværk. Men vi kan kun anbefale at give det en chance, for du har så mange gode timer foran dig. Du kan skabe et helt unikt billedunivers eller det kan være et håndværk, du tager frem sammen med veninder eller store børn/ børnebørn. Dette kursus foregår tirsdag aften 3 gange i Osted Kulturhus med start den 8. marts. Underviser er Birgitte Kastrup. Pris kr. 450.

Broderi og Akvarel - På dette kursus skal vi arbejde med broderi på papir malet med akvarelfarver. Det kræver slet ikke at du er vandt til at arbejde med akvarelmaleri. Du skal blot have lysten til at arbejde med farver, pensler, papir og siden brodere på dine malede papirer. Du vi lære forskellige teknikker til, hvordan du kan arbejde med broderiet på tynde eller tykkere papirer. Kurset foregår onsdag aften 4 gange i Osted Kulturhus med start den 9. marts. Pris kr. 560. Underviser er Lisbeth Degn.

Lær at sy dine egne tasker i læder - At arbejde med læder er fra start til slut en fornøjelse. Fornemmelsen når du står med det rå læder i hænderne til det færdige produkt, er en super god oplevelse. Læder bliver jo bare bedre og smukkere jo mere, det bliver brugt. Det kræver ingen erfaringer at deltage på dette kursus. Eller ikke mange kræfter, da vi ikke arbejder i meget kraftigt læder. Dette kursus foregår i weekenden 19.+20. marts i Læderværkstedet Sorø. Pris kr. 575. Underviser er Birgitte Kastrup

Løbbinding - er kurvesyning. Det er en meget gammel og international kendt kurveteknik. Løbbinding er et meget hyggeligt håndarbejde - og vanedannende. Kurset henvender sig både til begyndere og øvede. Kurset foregår i weekenden 26.+27. marts i Osted Kulturhus. Pris kr. 695. Underviser er Anne Birgitte Beyer.

Dogmebroderi - Dogmebroderiets lyksaligheder. Opgaverne i workshoppen tager udgangspunkt i nogle af de dogmeregler der er brugt på de udstillede værker fra udstillingen. Hvem sagde broderi på Greve Museum. På denne workshop udsættes I for 5 forskellige opgaver. Der arbejdes kun i sort og hvidt. Dette kursus foregår i weekenden 26.+27. marts i Osted Kulturhus. Pris kr. 560. Underviser er Lisbeth Degn.

Det var alt for denne gang. Vi sender nyhedsbrev ud igen inden jul - med flere nye og spændende kurser.

 

KONTAKT


LHF's Aftenskole - Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Telefon: 26 24 07 80

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.

Medlem af Fora