LHF Nyhedsbrev september 2019

Nu har vi taget hul på vores nye sæson 2019/2020 - og LHF's Aftenskole byder alle hjertelig velkommen til vore kurser og foredrag.

HUSK - at man kan læse om alle kurser og foredrag på vores hjemmeside: www.LHF.husflid.dk. Man kan også gå på Facebook "LHF's Aftenskole" og følge os, så kommer alle nyheder direkte til dig.


Som vi nævnte i nyhedsbrevet i august, har vi opstartet noget helt nyt: Søndagsskole for voksne. Vi har vores første arrangement på plads. Det bliver søndag den 6/10 kl. 10:00-12:30, som er et meget spændende og interessant foredrag v/Annette Jensen om "De 5 kærlighedssprog". Dette er nærmere omtalt i den vedhæftede fil. Vi håber, at vi får opbakning til projekt "Dobbelt så oplyst".

 
Vi har desværre måttet aflyse 2 af vore kurser - "Ferie-engelsk" og "Madlavning - verden rundt" på grund af manglende tilslutning. Vi beklager meget overfor de kursister, som havde tilmeldt sig disse 2 kurser. Vi beklager også overfor underviserne, at vi ikke er lykkedes med at tiltrække flere kursister.

 
Vi har oprettet endnu et kursus i knipling. Efterspørgslen har været så stor, og vores "gamle" hold i knipling har været fyldt op i flere år. Så nu er der plads til nye kursister, som kunne være interesseret i dette skønne håndværk.

 
Vi har specielt 2 hold - som næsten er i mål, vi mangler bare et par kursister.

 
Det ene er Grafik med linoleum. Her kan alle være med. Måske nogen kan huske det fra skoletiden. Det kunne være en skøn gave at forære til et teenager- barn eller barnebarn sammen med deres voksne. Dette kursus foregår på Trællerupskolen i Gevninge hver 2. tirsdag kl. 17:30-21:10 med start den 24/9.


Det andet er EFFEKT funktionel træning m/afspænding m/k. Dette kursus foregår i Allerslev om onsdagen kl. 14:30-15:30.

Hvad er EFFEKT-træning ??? Det er funktionel og holdningskorrigerende muskeltrænings øvelser, der udføres langsomt, kontrolleret og uden ydre belastning. Dvs. udelukkende med kroppen selv som redskab. Det gør træningsformen tilgængelig for stort set alle målgrupper og kan laves hvor som helst, når som helst og af hvem som helst. Øvelserne foregår stående, siddende eller liggende. Du får pulsen op, selvom du står stille. Vi har både kvinder og mænd på holdet. Kom og prøv en gratis time før du beslutter dig.

Vi har forståelse for, at det kan være svært at skulle binde sig til én dag om ugen. Derfor vil vi tilbyde en form for et klippekort på dette kursus, så man f.eks. køber 5 eller 10 gange. Man kan så bare møde op, når tiden er til det. Man går ikke glip af noget, hvis man ikke møder op hver gang. Hvis du kunne være interesseret i dette tilbud, kan du svare på denne mail, så tager vi efterfølgende kontakt til dig.

 
Til slut vil vi lige minde alle om, det spændende foredrag vi har med Stina Larsen om "Organdonation - en personlig beretning om livet før og efter". Dette foredrag afholdes i Hvalsø Kulturhus tirsdag den 22/10 kl. 19:00-22:10.

Gode efterårs hilsener fra

Bestyrelsen og Skoleleder i LHF's Aftenskole

KONTAKT


LHF's Aftenskole - Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Telefon: 26 24 07 80

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.


Medlem af Fora
;