LHF Nyhedsbrev september 2020

Så har vi taget hul på den nye sæson - vi er i gang igen med de fleste af vores kurser.

Det er muligt at tilmelde sig et kursus, selvom det er igangsat. I langt de fleste tilfælde kan man godt "hoppe ind" på et igangværende kursus - og man betaler selvfølgelig kun for de resterende antal gange. Vi har også kurser, som ikke har haft 1. mødedag endnu, så du kan godt nå at være med fra starten.
Læs gerne mere på hjemmesiden: www.LHF.husflid.dk. Du kan med stor fordel følge os på Facebook: LHF's Aftenskole, hvor vi har mange gode opslag med tilbud og billeder fra vores kurser.
Vi har allerede afviklet nogle af vores populære 2-dages kurser. Der har været rift om dem - specielt "Kreativ glaskunst" som blev fyldt op på ganske kort tid. Derfor er vi glade for, at kunne tilbyde endnu et 2-dages kursus indenfor dette smukke håndværk. Kurset foregår i Gevninge Beboerhus den 21. og 22. november 2020. Underviser er Jannice Cassandra.

Vi prøver noget helt nyt - KLIPPEKORT.

Vi har i LHF's Aftenskole et hold med den træning, der kaldes EFFEKT. På kun en time kommer man under underviser Lise's kyndige vejledning alle kroppens muskler igennem. Træningen er hver onsdag eftermiddag fra kl. 14:15 i Multisalen ved Allerslev Skole. Nu kan man købe et klippekort til 10 gange, så man kan komme, når det passer ind i kalenderen.

Vi vil også lige nævne vores 2 film- og foredragsaftener

med forfatter og TV-journalist Steen Ole Hedelund Jørgensen.
Storfilmen om "Lykke-Per" er instrueret af den prisbelønnede danske filminstruktør Bille August.

På filmaftenen ser vi længere uddrag af filmen. Steen Ole Hedelund Jørgensen kommer med et oplæg om filmens idé, indhold, form og udtryk. Sammen diskuterer vi hen over kaffe/the både romanen og filmen.
Dette foredrag foregår i Osted Kulturhus den 22. oktober 2020 kl. 19:00-22:10. Pris kr. 25 incl. kaffe/the. 

"Kampen mod uretten" en film om samfundsrevseren Peter Sabroe. Steen Ole Hedelund Jørgensen tegner et portræt af den store socialdemokratiske journalist, samfundsrevser og politiker Peter Sabroe. Der vises længere uddrag af filmen "Kampen mod uretten" fra 1949. I den dramatiske film skildres, hvordan Peter Sabroe altid kæmpede de svages kamp mod magten. Peter Sabroe levede fra 1867 til 1913. Han omkom ved en togulykke. Sammen diskuterer vi hen over kaffe/the både samfunds- revseren Peter Sabroe og filmen om hans dramatiske liv.
Dette foredrag foregår i Osted Kulturhus den 19. november 2020 kl. 19:00-22:10. Pris kr. 25 incl. kaffe/the.


Nyd det skønne sensommervejr - og på gensyn.


De bedste hilsener

LHF's Aftenskole

 

KONTAKT


LHF's Aftenskole - Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Telefon: 26 24 07 80

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.

Medlem af Fora
;