LHF's Aftenskoles retningslinjer i forbindelse med corona-virus

LHF's Aftenskole er nu genåbnet, og vi ser frem til et efterår fyldt med aktiviteter, kurser og foredrag i trygge rammer.

Det skal være trygt at gå på aftenskole hos os. Vi følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer og tilrettelægger alle vores kurser og aktiviteter, så du trygt kan deltage i et aftenskolekursus hos os - sammen med andre.

Vi står sammen om at forebygge.

Alle der deltager i undervisning hos os, beder vi følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte: hold afstand, vask/sprit hænder, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg. Vi anbefaler også, at du ikke møder op længe inden din undervisning begynder, men mød op til tiden for derved at begrænse antallet af kursister på de enkelte undervisningssteder.
Af hensyn til alles sikkerhed har vi indført nogle retningslinjer for at sikre os, at undervisningen foregår i trygge rammer:


Afstand:

For at sikre den anbefalede afstand mellem deltagere, følger vores lokaler anbefalingerne om kvadratmeter og/eller afstand.

Ved foredrag i egne lokaler tilstræber vi god plads mellem alle deltagere med en passende stoleopstilling.

Vi har nedsat deltagerantallet på de hold, hvor det er nødvendigt for at leve op til anbefalingerne vedrørende afstand.

Hygiejne:

Det er vigtigt, at du vasker eller spritter hænder, når du træder ind og ud af undervisningslokalet - medbring selv håndsprit.

Medbring eget udstyr, f.eks. yoga- og træningsmåtter.

Det er op til den enkelte, om man ønsker at bruge mundbind.


Der kan gælde yderligere specifikke retningslinjer for enkelte hold og fagområder. Når du tilmelder dig en aktivitet, vil du blive kontaktet direkte, hvis der er yderligere informationer om forholdsregler.

 
Din underviser vil kontakte dig, hvis der sker ændringer i forbindelse med din undervisning.

 
Vi følger situationen omkring corona-virus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende hvis nødvendigt. Vi opfordrer til, at du bruger din sunde fornuft og selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og seneste opdateringer.

KONTAKT


LHF's Aftenskole - Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Telefon: 26 24 07 80

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.


Medlem af Fora
;