Kære kursister og lærere

LHF’s Kursusprogram for sæson 2017/2018 ligger nu klar til gennemgang og indmeldelse på hjemmesiden lhf.husflid.dk. Dog vil datoer m.m. for Yoga-holdet og Workshop til at lave egen scrapbog endelig falde på plads i løbet af ganske kort tid.

Vi vil fremhæve nye kurser i forhold til sidste sæson:

Afspænding og Callanetics er igen tilbage på vort kursusprogram.

Dragebygning - helt nyt kursus.

Italiensk madlavning for mænd - helt nyt kursus.

Løbbinding - helt nyt kursus.

Patchwork for begyndere og let øvede - helt nyt kursus.

Strikkeworkshop - helt nyt kursus.

Workshop i orkis -  helt nyt kursus.

Gå endelig på opdagelse i vore kurser på hjemmesiden. Her finder du beskrivelser, dage, tidspunkter og priser.

Husk – hvis man er medlem af vores forening, opnår man 10% rabat på vore kurser. Indmeldelse kan på hjemmesiden.

I den kommende weekend 10. og 11. juni har Andelslandsbyen Nyvang - Nyvangs Allé 4, 4300 Holbæk – en aktivitet Husflid & Håndværk, hvor mange udøvere af klassisk husflid mødes for at demonstrere deres kunnen. Her kan gæsterne opleve husflidsfolk og håndværkere, som virkelig mestrer deres fag. Gæsterne kan også selv få lov at prøve kræfter med de gamle teknikker. LHF’s aftenskole vil være repræsenteret både lørdag og søndag kl. 10.00 – kl. 15.00 med et par boder, hvor vi vil demonstrere orkis og patchwork. Man kan læse mere omkring Andelslandsbyen på deres hjemmeside adlbn.dk – herunder entrepriser. Andelslandsbyen er i sig selv en oplevelse, 5-døgns vejrprognosen lover fint vejr, så det kunne være en oplevelsesrig udflugt.

Bestyrelsen i Lejreegnens Husflids Forening og Skolelederen vil hermed ønske alle en rigtig dejlig sommer og på gensyn til efteråret.