LHFs Aftenskole

Nyhedsbrev nr. 4 – Marts 2017/4

Kære lærere og kursister.

Nu nærmer tiden sig, hvor vi afholder workshop i at lave egne scrapbøger.

Har du altid ønsket at samle alle dine minder fra en rejse eller fest i en scrapbog? Ligger dine madopskrifter og roder, så du aldrig kan finde det, du leder efter? Har du et ønske om at skabe dig et overblik over, hvad du f.eks. vil så i din køkkenhave? Eller har du lyst til at give dine børnebørn en bog med billeder fra deres barndom?

Så er denne workshop på 3 lektioner måske lige noget for dig. Det finder sted i Osted Kulturhus, Alfarvejen 13, Osted søndag den 30. april fra kl. 10.00 – 12.45. Pris for de 3 lektioner er kr. 150,00. Tilmelding kan ske på vores hjemmeside: lfh.husflid.dk.

Vores underviser Simona Jespersen vil i første lektion vise jer, hvordan man laver en scrapbog og give jer så mange ideer som muligt, så I kan – i de følgende lektioner - starte med at kreere jeres egen scrapbog, over det emne I måtte ønske!

Måske kan I blive inspireret til at lave en scrapbog sammen med dine børn og/eller børnebørn.

Kom og vær med til 3 kreative lektioner. Du bedes medbringe det materiale, som du gerne vil sætte i system samt en bog (kan købes i Tiger-butik, Søstrene Grene eller i en boghandel). Derudover karton og papir, saks, limstift og lim. Der vil være mulighed for at købe lidt materiale.