LHF Nyhedsbrev maj 2020

LHF's Aftenskole håber virkelig på, at alle er kommet godt igennem de seneste 2 måneder - det gælder både sygdom, isolation, motion, kreativitet m.m. Vi er simpelthen så glade for, at der igen bliver mulighed for, at vi kan tilbyde kurser og aktiviteter. Vi sørger selvfølgelig for, at de udstrakte regler bliver overholdt.


Senest den 8. juni bliver der igen lukket op for aftenskolerne, hvor der også vil komme udmelding om, hvor mange man må være forsamlet. Lige nu er tallet 10 - men det vil blive hævet til et sted mellem 30 og 50.
Da Danmark blev lukket ned pga. corona, havde vi stadig igangværende kurser, som vi måtte aflyse eller udsætte. LHF valgte, at give vore undervisere løn trods aflyst undervisning. Vi har været i dialog med vore kursister - og vi må sige, at LHF ikke alene har de bedste undervisere, vi har også de bedste kursister. Stor tak til alle kursister, som har afstået fra refusion for aflyst undervisning, det betyder rigtig meget for vores lille forening.
Jubii - vores kreative sommerdaghøjskole er blevet reddet. Sommerdaghøjskolen foregår i Osted Kulturhus den 15.-17. juni - 3 spor - 3 dage. Læs evt. mere på www.LHF.husflid.dk, hvor man også kan tilmelde sig.
Spor 1 - Akvarelmaling v/underviser Line Prytz Hansen - få ledige pladser

Spor 2 - Billedvævning v/underviser Margrethe Agger - få ledige pladser

Spor 3 - Schneegerberger-knipling v/underviser Benthe Larsen - fyldt op, men mulighed for venteliste.

Vi vil hen over sommeren arbejde med nye og spændende tilbud. I løbet af juni måned, vil vores kursuskatalog være tilgængeligt på hjemmesiden www.LHF.husflid.dk
På vores hjemmeside kan man allerede nu tilmelde sig et 2-dages kursus i Løbbinding v/underviser Anne Birgitte Beyer samt et kursus i Akrylmaling v/underviser Alison Michell

Vi måtte udskyde et kursus i Filtning af krukker med sjove detaljer v/underviser Kirsten Lang pga. corona, der kommer snarest en erstatningsdato for dette kursus.
Lejreegnens Husflids Forening måtte også aflyse den planlagte generalforsamling, som var fastsat til den 23. marts. Vi har nu fundet en ny dato for generalforsamlingen som bliver den 6. juli 2020. Indkaldelse til medlemmer af foreningen vil modtage en ny indkaldelse, når regeringen senest den 8. juni kommer med udmelding om, hvor mange man må være samlet i samme rum.
LHF's Aftenskole havde en fantastisk sæson - lige indtil den lumske conora indtog Danmark.
Herunder lidt billeder af værker, som er blevet skabt på nogle af vore kurser i den forgangne sæson.

Vi venter tilbage med nyt i næste måned. Indtil da ønsker vi alle alt godt.
De bedste hilsener

Bestyrelsen og skolelederen i LHF's Aftenskole

KONTAKT


LHF's Aftenskole - Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Telefon: 26 24 07 80

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.

Medlem af Fora
;