Du har {{cart.length}} hold i kurven

{{shoppingCartTextDefinitions.timeoutExpireNote}} {{timeoutString}}

LHF's Aftenskole opdaterede Corona retningslinjer

Den 6. maj bliver indendørs forsamlingsloftet hævet til 25 personer. Den 24. februar kom der igen nyt fra regeringen. Desværre er der intet nyt for LHF's Aftenskole. Vi kan kun væbne os med tålmodighed og håbe på, at det snart bliver vores tur til at genoptage foreningslivet.

Så er restriktionerne bruger engang blevet forlænget. De er blevet udsendt til og med den 28. februar 2021. Så vi må væbne os med tålmodighed.
Der er kompensationer på vej til kulturen. Vi melder ud, når vi ved mere.
Den 13. januar forlængede regeringen igen de restriktioner, der blev indført den 7. december. Dette betyder, på LHFs Aftenskole - ligesom resten af ​​Danmark - er lukket helt ned til og med den 7. februar 2021.

Forlængelsen af ​​restriktionerne betyder, at forsamlingsloftet på 10 personer er gældende til og med den 28. februar 2021.

Der er som grundregel indført og forsamlingsloft på 10 deltagere de næste 4 uger. For LHF'er Aftenskole vil det sige, at der må være 9 personer på ét hold plus underviseren.

Vi har en del kurser, der har flere end 9 deltagere. Vi er i fuld gang med at dele vore kursister op, så vi kan overholde de nye retningslinjer samtidig med, at det skal være trygt at komme på vores kurser. Vi har heldigvis søde og forstående kursister, så det skal nok lykkes.

Kursister skal selv medbringe og forbinde mundbind indtil mand sidder på sin plads, derefter kan man tage den af. Hvis man forlader sin plads i løbet af undervisningstiden, skal man igen tage sit mundbind på.

De nye retningslinjer træder i kraft den 26. oktober 2020 og 4. uger frem. Disse retningslinjer blev den 20. november forlænget til og med den 13. december 2020. Disse retningslinjer er igen blevet forlænget til og med den 28. februar 2021.

 

KONTAKT


LHF's Aftenskole - Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Telefon: 26 24 07 80

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.

Medlem af Fora