Om foreningen

LHF's Aftenskole hører under Lejreegnens Husflids Forening. Vi tilbyder kurser indenfor de gode gamle håndværk og bevægelse. LHF er den bedste og ældste Husflids Forening i Lejre kommune.

I november 1933 startede man Lejreegnens Husholdningsforening. Foreningen har efterfølgende skiftet navn til Lejreegnens Husflids Forening.

Med gode konsulenter og velbesøgte demonstrationer var nu et stort og socialt arbejde i gang.

I de fleste hjem var der på den tid ansat unge piger. I 1934-36 gik mere end 30 af de unge piger til oplæring en eftermiddag om ugen. Kurser i syning af kjoler, drengebukser, vævning og finere håndarbejde opstod, og så var en undervisning i gang.

I 1952-53 kom LHF under den kommunale aftenskole og ungdomsundervisning.

Deltagerindflydelse:
Ifølge Folkeoplysningsloven skal vi give deltagerne I LHF's Aftenskole mulighed for indflydelse. Alle der deltager på et LHF's Atenskole kursus, kan indsende ønske om at indtræde i bestyrelsen. De vil være MEGET velkomne.

LHF har ud over aftenskolevirksomheden også forskellige tilbud til foreningens medlemmer. Hvert år har vi julekomsammen og gennem året arrangeres forskellige udflugter, foredrag eller lign. Foreningens medlemmer har rabat på den slags arrangementer.

Lejreegnens Husflids Forening
c/o Dorte Gjelstrup
Birkevadsvej 14
4130 Viby Sjælland

Mail: lhf@husflid.dk

CVR: 25383486

Bemærk: Dette er foreningens postadresse - undervisningen foregår på forskellige lokaliteter.

Medlem af Fora