Historie:

I november 1933 startede man Lejreegnens Husholdningsforening.

Med gode konsulenter og velbesøgte demonstrationer var nu et stort og socialt arbejde i gang.

I de fleste hjem var der jo på den tid ansat unge piger. I 1934-36 gik mere end 30 af dem til oplæring en eftermiddag om ugen. Kurser i syning af kjoler, drengebukser, vævning og finere håndarbejde opstod, og så var en undervisning i gang.

I 1952-53 kom L.H.F. under den kommunale aftenskole og ungdomsundervisning.

Vedtægter: Se foreningens vedtægter her.

Deltagerindflydelse:
Ifølge Folkeoplysningsloven skal vi give deltagerne I AFTENSKOLEN mulighed for indflydelse. Alle der deltager på et af LHF's AFTENSKOLE-hold kan indsende ønske om at indtræde i bestyrelsen. De vil være MEGET velkomne.

LHF har ud over aftenskolevirksomheden også forskellige tilbud til foreningens medlemmer. Hvert år har vi julekomsammen og gennem året arrangeres forskellige udflugter, foredrag eller lign. Foreningens medlemmer har rabat på den slags arrangementer.

Det årlige kontingent er for tiden kr. 150,00  -  MELD DIG IND HER. Eller tilmeld dig med de samme oplysninger via email til lhf@husflid.dk - så vil vi tilsende dig en opkrævning. HUSK - hvis du er medlem af vores forening, får du 10% rabat på samtlige LHF kurser. VELKOMMEN.